Uz Teu Mamut Samsung Holiday House zamirisao na blagdansko raspoloženje

Na otvorenju Fuliranja Gourmingle, Samsung je otvorio Samsung Holiday House, ovogodišnju adventsku atrakciju u samom centru Zagreba te kroz brojna iznenađenja svim gostima priredio potpuni blagdanski ugođaj. Za izvrsnu atmosferu pobrinula se slastičarka Tea Mamut, koja je tijekom mini kulinarske radionice otkrila sve tajne za pripremu slasnih kolačića pod imenom Galetini.

Upravo su Galetini među poznatijim Teinim desertima, a posebnu im draž daju bademi i amaretto. Ovaj ukusni desert pripremljen je pomoću inovativnih, ugradbenih Samsung kuhinjskih aparata, pri čemu je za pečenje korištena Samsung Dual Cook Flex ugradbena pećnica, koju je moguće koristiti za pripremu dva različita jela istovremeno.

„Neizostavan sastojak Galetina je amaretto sirup koji smo pripremili na indukcijskoj ploči uz pomoć Flex Zone Plus tehnologije koja nam omogućuje da istovremeno pripremimo nekoliko posuda amaretto sirupa. Zahvaljujući Virtual Flame tehnologiji toplinu plamenika moguće je prilagoditi tako da osjetljiv proces pripreme sirupa prođe u najboljem redu.“, rekla je Tea, pozivajući goste da joj se pridruže u kreativnoj radionici.

Uživajte u blagdanskom razdoblju i do 31. prosinca posjetite Samsung Holiday House, kućicu u kojoj ćete moći razgledati, isprobati i kupiti najnovije Samsung Galaxy uređaje po posebnim cijenama. Također, u duhu blagdanskog raspoloženja, Samsung je pripremio i darove, pa u prosincu uz kupnju uređaja minimalne vrijednosti 3.800 kuna na poklon dobivate i set WMF posuđa u vrijednosti od 1.000 kuna.

mpr