Uživajte u zimskim radostima uz novi Ledo kornet

Vanilija, bourbon, pecan orah i preljev od ruma savršeno upakirani u Ledo kornet

Ove zime pripremite se na slasticu kakvu još niste imali prilike probati, novi Ledo kornet Vanilija Bourbon! Sladoled okusa vanilije i bourbona s komadićima čokoladiranog keksa te preljevom od rum punča posut je komadićima pecan oraha i predstavlja pravu poslasticu koja će ovu zimu učiniti još primamljivijom.

Tko kaže da je sladoled dobro jesti samo ljeti? Ako vam se tijekom zimskih mjeseci jede ova poslastica, udovoljite sami sebi i slobodno se prepustite toj želji, a mi vam preporučujemo da isprobate novi Ledo kornet.  Upravo zbog  njegove izuzetno atraktivne kombinacije okusa ubrzo ćete se i sami uvjeriti da je ovo idealan zimski desert za sve one koji vole nešto novo i posebno.

Kornet Vanilija Bourbon donosi jedinstven užitak iza kojeg se kriju fini sastojci spremni da razvesele sve uzraste u svako doba dana. Kada poželite zasladiti svakodnevicu, odvažite se na ovu neodoljivu sladolednu rapsodiju  jer Kornet Vanilija Bourbon neće vas ostaviti ravnodušnim.

S obzirom na to da je vanilija najfinija prirodna mirodija s opuštajućim djelovanjem, ovaj desert prava je razonoda i svakoga tko posegne za njim obasipa biranim sastojcima koji će zadovoljiti i najzahtjevnije apetite, a ni „hormona sreće“ neće nedostajati. Nova Ledo poslastica stvorena je kako bi uljepšala hladne dane kada nedostaje sunca i svaka prilika za popravljanje raspoloženja je dobrodošla.

Ne zaboravite, ako nije fotografirano nije se niti dogodilo, nabacite stoga #sladoledzimi i pokažite svima da je uvijek pravo vrijeme za Ledo kornet bez obzira koje vrijednosti pokazuje živa na termometru.

 

PR: Mirna Arapović, Ledo