Veliko Hvala od 200.000 Žujinih čepova

Četiri godine od pokretanja, Žujina stranica na facebooku dobila je svog dvjestotisućitog fana i time potvrdila prvu poziciju među stranicama brendova u FMCG segmentu u Hrvatskoj.

Kako bi zahvalili svim svojim fanovima na vjernosti, zaposlenici Zagrebačke pivovare odlučili su na jedinstven način svakom pojedinom članu odati posebnu važnost. Tako su u krugu Zagrebačke pivovare zajedničkim snagama izradili veliki natpis Hvala od 200.000 Žujinih čepova koji simbolično predstavljaju svakog od 200.000 fanova na facebooku.

Originalne ideje kreiranja znaka zahvalnosti dosjetio se kreativni tim Marketinga Zagrebačke pivovare u suradnji s Ivanom Šarićem.

Od prvog dana prisutnosti na najvećoj društvenoj mreži, Zagrebačka pivovara u stalnom je kontaktu i komunikaciji sa svojim fanovima u sklopu raznih događanja, nagradnih igara i obavijesti te su iznimno ponosni što je tako velik broj fanova postao dijelom njihove pivske zajednice.

Ovim kreativnim znakom zahvalnosti Zagrebačka pivovara želi istaknuti da je svaki fan podjednako bitan i da je podrška koju pružaju svojom online prisutnošću i aktivnim praćenjem Žuje na facebooku prepoznata i cijenjena.

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.