VESELI VIKEND U MAŠKARANOJ CRIKVENICI

Omiljeni Jole rasplesao sve generacije

Čini vam se da maškarani dani prolaze sve brže? I nama! Nismo se pravo ni okrenuli, a već je četvrti vikend iza nas.

Ovu su maškaranu subotu jedva dočekali brojni posjetitelji, i to gotovo sve generacije. „Krivac“ za to je glavni glazbeni gost večeri Joško Čagalj   ̶  Jole. Već je odavno poznato da je legendarni glazbenik najbolje jamstvo za vrhunsku zabavu. Iznimka nije bila ni ova subota, jer simpatični Jole je začas napunio plesni podij i unio vedrinu u prepunu Gradsku sportsku dvoranu u Crikvenici. Maske su bile sjajne, a trajan je podsjetnik na njih foto-galerija na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica. Ako slučajno niste bili, imate vremena za nadoknaditi propušteno, jer čekaju nas još dvije subotnje maškarane zabave u Crikvenici. Za prijevoz ne brinite, jer subotom besplatno vozi maškarani City bus, čiji raspored vožnje možete pronaći na www.maskare.net.

U nedjelju su u crikveničkome Hotelu „International“ uživali mališani i njihovi najmiliji. Bilo je šareno, veselo, rasplesano i zabavno, baš kako i treba biti na nedjeljnoj čajanci i tomboli.

Ne zaboravite da „Vesela maškarana škrinjica“ u Crikvenici nudi razne popuste i pogodnosti, a detalji o lokacijama nalaze se na letku Maškara 2020. i  na www.maskare.net, gdje možete pronaći i posebnu ponudu smještaja. Na istoj vas stranici čeka i posebna ponuda smještaja i ovogodišnja maškarana novost – jelovnici za Maškarane večere na subotnjim zabavama u Gradskoj dvorani u Crikvenici (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990).

TZ grada Crikvenice