Vinarija P&F Jeruzalem mijenja ime u Puklavec Family Wines

Seven Numbers i Estate Selection dvije nove premium linije u ugostiteljskoj ponudi

U izboru linije tri nova vina pod zlatnom etiketom – Sivi pinot, Sauvignon i Traminec&rumeni muškat.

S novim visokokvalitetnim vinima u ponudi, vinarija P&F Jeruzalem nastavlja poslovati pod imenom Puklavec Family Wines. Promjenom imena želi se stvoriti jači brand koji nastavlja njegovati tradiciju obitelji Puklavec, ali i ojačati veze kako s velikim timom zaposlenika tako i partnera. Također se želi napraviti jasna razlika između podbrendova ove slovenske vinarije.

“S još većim naglaskom na kvalitetu naših vina, u budućnosti ćemo dodatno ojačati ponudu i tako doprinijeti Sloveniji kao vrhunskoj vinskoj destinaciji”, rekao je direktor vinarije Jorn Pedersen.

Pod robnom analizom došlo se do zaključka da se mora jasno izraziti razlika u kvaliteti vina, stoga se u ponudu uvode i dva nova branda – SevenNumbers i EstateSelection.

SevenNumbers, u koji spada sedam visokokvalitetnih vina, tako će se pozicionirati na tržištu kao premium brand. Cilj je otvaranje mogućnosti zaprodaju vina u nove restorane visoke kvalitete u Sloveniji i izvan nje.

U EstateSelection spada širok spektar vina čiji je omjer cijene i kvalitete idealan za veliki broj klijenatana različitim lokacijama. Istotako, EstateSelection vinima za hrvatsko i slovensko tržište pridodana je dodatna kvalitativna vrijednost što ih jasno razlikuje od vina rezerviranih za maloprodajni kanal.

Inovacija unutar brenda Jeruzalem Ormož je nova zlatna linija s tri vrhunska vina – Sivi pinot, Sauvignon i Traminec&rumeni muškat.Nova linija vrhunskih vina predstavlja ono najbolje iz Puklavec Family Wines. Kroz nju se isprepliću stoljetna tradicija i suvremeni pristup vrhunskih enologa zbog ćega kroz svaki gutljaj pruža osjećaj punoće koju karakteriziraju slojevite arome. Ova visokokvalitetna i bogata vina idealano se sljubljuju s  vrhunskim zalogajima što čini pravi užitak.

Sve te promjene samoće osnažiti vrijednosti na kojima se vinarija temelji još od 1934. godine, a to su obitelj, povijest, predanost i obrtništvo. Upravo je obitelj ključna vrijednost koju je istaknuo vlasnik vinarije Vladimir Puklavec.

“Preimenovanjem tvrtke produbljujemo tradiciju naše obitelji. Ponosan sam što ćemo pod novim imenom nastaviti s nasljeđem naših predaka te se dodatno povezati s velikim timom naših zaposlenika i partnera”, rekao je vlasnik vinarije Vladimir Puklavec.

PR: Alert