Virovitički bazen najjeftiniji u Hrvatskoj

Gradski bazen Virovitica započeo je s još jednom kupališnom sezonom, a osvježenje Virovitičani mogu potražiti po najnižim cijenama u Hrvatskoj.

Kupnja mjesečne ulaznice omogućava djeci kupanje već za 2,5 kune dnevno, dok će se odrasli s mjesečnom ulaznicom moći rashladiti već za 5 kuna po danu. Na raspolaganju su i sezonske ulaznice, koje su još povoljnije, te pojedinačne dnevne ulaznice. Na ugodna 23°C vode, i najmlađi će moći svladati prve plivačke pokrete – naime, grad Virovitica i Športska zajednica grada Virovitice osigurali su sredstva za besplatnu pouku plivanja svoj djeci predškolske dobi te učenicima osnovnih i područnih škola grada Virovitice.

‘Virovitički bazen će zasigurno i ove godine biti  središnje mjesto zabave, kako za one najmlađe tako i za najstarije sugrađane, pogotovo one koji neće moći ići na more pa će osvježenje u ovim vrućim danima potražiti na Gradskom bazenu’, rekao je gradonačelnik Virovitice, Ivica Kirin.

‘Želimo građanima omogućiti dostupnost što većem broju kulturnih, zabavnih i sportskih sadržaja u našoj Županiji. Uz najjeftinije kino u Hrvatskoj gdje ulaznica košta svega dvije kune, Virovitičani sada već tradicionalno imaju i najjeftiniji bazen u Hrvatskoj’, istaknuo je Tomislav Tolušić, virovitičko-podravski župan.

Bazen je otvoren posljednji dan škole besplatnim kupanjem za sve.

Manjgura