VIRTUALNO NOSTALGIČNA ŠETNJA PRVIM DANIMA PIVA

Povodom manifestacije NA PIVO U KARLOVAC donosimo vam virtualnu izložbu fotografija prvih Dana piva u Karlovcu  pod nazivom „Virtualno nostalgična šetnja prvim Danima piva“ u razdoblju od 1984. do 1990. godine.

Fotografije su preko udruge fotografa KAfotka ustupili Perica Fišić, Želimir Janjanin iHeineken Hrvatska d.o.o.

U ovoizazovno vrijeme fizičkog distanciranja, odlučili smo ovu izložbu napraviti u virtualnom izdanju naFacebook profilu Aquatike (https://www.facebook.com/media/set/?vanity=aquatikakarlovac&set=a.2802820573376673) kako bi ista bila dostupna što široj javnosti.

Karlovac je nadaleko poznat po ovoj manifestaciji Dani piva, koja se tradicionalno održava potkraj ljeta u samom centru grada. Prvi put je manifestacijaodržanadavne 1984. godine te svake godine donosi zabavu i veselje svim posjetiteljima. Od tradicionalne pivarske povorke, koncerata poznatih domaćih izvođača, bogate gastronomske ponude do zabave za djecu i cijelu obitelj.

Divno se prisjetiti kako je sve započelo prije čak 36 godina.

Uživajte u ovim trenucima povijesti i stvorite nove uspomene te dođite na pivo u Karlovac! 😉

Podsjetimo, projekt slatkovodnog akvarija Aquatike sufinanciran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007. – 2013. Za realizaciju projekta pod nazivom „Slatkovodni akvarij i muzej rijeka – KAquarium“ EU osigurala je iznos od 36.222.282,45 kuna, dok je njegova konačna vrijednost iznosila 36.691.939,25 kuna.

AQUATIKA – SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC