VitaDetox i SlimFit u Termama Šmarješke Toplice

Nekoć su ljudi u nekoliko godina donijeli toliko odluka koliko ih mi danas donesemo u jednom danu, a kada se suočavamo s puno više novosti, problema, pojedemo i više hrane, udahnemo više otrova … U Termama Šmarješke Toplice s problemima suvremenog načina života bavimo se već više od desetljeća. Centar medicinskog wellnessa Vitarium Spa&Clinique je pokrenuo svoju misiju upravo s programima detoksikacije i zdravog mršavljenja. Osmislili smo opuštajuće i učinkovite programe VitaDetox i SlimFit, koji su korak prema putu k dobrom zdravlju, boljem osjećanju, obnavljanju tjelesne energije, zdravom i estetskom izgledu, te odličnoj tjelesnoj i mentalnoj sposobnosti.

VitaDetox, program detoksikacije koji se odvija pod nadzorom nutricionistice i osobnog trenera, poboljšava izlučivanje tvari štetnih za zdravlje iz tijela i poboljšava energetsku ravnotežu. Sastavni dio programa je individualno određena tjelesna aktivnost (PACE, pilates, visinski trening, cardiocross). U programu detoksikacije postom brinemo o pojedincu čak i sa psihičke strane, te se za ugodan osjećaj i udobnost obavljaju i masaže za opuštanje s posebnim hladno prešanim eteričnim uljima, koji ublažavaju odgovor na stres i posebno njeguju tijelo.

SlimFit, program zdravoga mršavljenja je prikladna mješavina tjelesnih aktivnosti, prehrambenih mjera, primjene fizičkih metoda i motivacije za postizanje željenog cilja – za trajno uklanjanje metaboličkog poremećaja i poboljšanje psihofizičke sposobnosti. Program tjelesne aktivnosti, dijetne prehrane individualno je oblikovan i pogodan je za liječenje prekomjerne tjelesne težine za bolesnike s metaboličkim poremećajem kod kardiovaskularnih bolesti. Tijekom provedbe programa sudionici surađuju s osobnim trenerom i nutricionistom, koji pripremaju individualni plan vježbi i prehrane, te savjetuju kako postupati i nakon završetka programa, da postignuti rezultati budu trajni.

PR: Terme Krka

Fotografija: Arhiv Terme Krka , Luka Dakskobler