Vodič za ljetovanje s psima

‘Top destinacije – Hrvatska obala: S Columbom’ ultimativni je putopisni vodič za ljetovanje čiji su autori osobno posjetili i testirali više od 50 najpopularnijih ljetnih destinacija.

Ovo je ujedno i prvi vodič za ljetovanje sa psima u Hrvatskoj! Kako bi se smanjio broj napuštenih i zanemarenih pasa tokom ljetnih mjeseci autori su istražili i saznali sve mogućnosti koje vlasnici imaju ukoliko odluče svoje četveronožne prijatelje povesti sa sobom na godišnji odmor.

Temeljem osobnog iskustva brojnih putovanja sa svojim psićem Columbom, autori osobito ističu dog friendly destinacije kao pozitivan primjer, s ciljem podizanja svijesti lokalnih turističkih djelatnika o tome koliko su mjesta koja su prijateljski raspoložena prema psima i njihovim vlasnicima, značajna današnjim modernim turistima. Naglašavajući važnost lijepog ponašanja i odgoja pasa, autori se obraćaju vlasnicima ljubimaca kako bi ljetovanje u istom prostoru za sve goste, i one sa psima i bez njih, bilo što ugodnije i pozitivnije.

Tako autori, osim kulturnih, povijesnih i prirodnih znamenitosti više od 50 destinacija, otkrivaju koje su destinacije „dog friendly“, službene plaže za pse ili barem gdje se može osvježiti sa psom, kontakte veterinara u destinacijama, brojne praktične savjete za ljetovanje s ljubimcima, što učiniti ako pas pokazuje simptome sunčanice, kako mu pružiti prvu pomoć ako ga ubode pčela ili osa i brojne druge korisne preporuke i informacije.

Ovaj novi putopisni vodič prošireno je i dopunjeno izdanje popularne knjige ‘Top destinacije – Hrvatska obala: Kroz oči običnih turista’ te u više od 50 najpopularnijih ljetnih destinacija otkriva najbolje od najboljeg, uz pregršt novih zanimljivosti, savjeta i preporuka.

Ovaj sveobuhvatan vodič namijenjen je svim ljubiteljima putovanja, a osobito onima koji žele kvalitetno provesti svoj godišnji odmor na hrvatskoj obali sa svojim ljubimcima.

Knjiga ćeod 15. srpnja  biti u prodaji u knjižarama Profil-Mozaik te drugim većim knjižarama i u web shopu interaktivnog video portala ‘Top destinacije – Hrvatska’ gdje u rubrici ‘Columbov kutak’ možete saznati sve o osobnom iskustvu putovanja psića Columba i o dog friendly destinacijama u Hrvatskoj!

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.