Vrhunska talijanska Kimbo kava od sada dostupna na hrvatskom tržištu

Od početka prosinca i hrvatski potrošači mogu uživati u autentičnom, jedinstvenom i prepoznatljivom okusu proslavljene talijanske Kimbo kave

Od početka prosinca, tvrtka Stanić Beverages započela je s distribucijom vrhunske talijanske espresso kave Kimbo na hrvatskom tržištu. Kimbo predstavlja sam vrh u ponudi kave najviše kvalitete, a tvrtka je drugi najveći proizvođač pržene kave na talijanskom tržištu te je sa svojim proizvodima prisutna u više od 50 zemalja širom svijeta.

Na hrvatskom tržištu Kimbo će kroz HoReCa kanal biti zastupljen s pet različitih vrsta prženih kava: 100% Arabica Top Selection,  Superior Blend, Extra Cream, Bio Organic te Decaffeinato.

Kimbo 100% Arabica Top Selection predstavlja sam vrh ponude i predstavlja mješavinu najkvalitetnije kave vrste arabica podrijetlom iz srednjoameričkih visoravni i najboljih brazilskih plantaža, a odlikuje se posebno intenzivnom aromom. Kimbo Superior Blend harmoničan je spoj kave prepoznatljive arome, posebno slatkog i zavodljivog okusa, dok Kimbo Extra Cream predstavlja savršen sklad slatkoće i kiselosti, a bogata pjena i zaokruženo tijelo pružaju užitak svakom nepcu.

Kimbo Bio Organic spoj je kave prepoznatljive arome iz biološkog uzgoja, dok Kimbo Decaffeinato pruža bogat okus i aromu klasične espresso kave, ali bez kofeina.

„U Stanić Beveragesu našim vjernim kupcima i potrošačima stalno se trudimo ponuditi najkvalitetnije proizvode poput Kimbo kave. Ovaj brend predstavlja sam vrh u ponudi kave na hrvatskom tržištu i siguran sam da će naši potrošači uživati u njezinom autentičnom i prepoznatljivom okusu“, izjavio je direktor prodaje i član Uprave tvrtke Stanić Beverages, gospodin Stjepko Hlevnjak.

Već više od 50 godina Kimbo je jedan od vodećih proizvođača kave na talijanskom i međunarodnom tržištu, a godišnje proizvede više od 22 milijuna kilograma pržene kave.

PR: Hrvoje Novak, Rijetka Biljka