Vruća KnockOut ski patrola

Vruća KnockOut ski patrola plijeni pažnju znatiželjnih turista diljem Jadranske obale. Prelijepe djevojke i mladići pod punom skijaškom opremom ali u kupaćim kostimima nesvakidašnji su prizor koji nas hladi i podjseća kako zima i skijaške radosti i nisu tako daleko.

Snježna ekipa KnockOut Snow Festivala izazvala je pravu pomutnju pojavivši se na najluđoj plaži Jadrana – Zrću i klubu Papaya. Brojni pogledi čuđenja za nekoliko su trenutaka prerasli u ledeno osvježenje a uz atraktivne promotore mnogi su već sada rezervirali svoje mjesto na ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu koji se održava u čarobnom Orcieresu u Francuskoj, ove godine u čak dva termina. Sve ljubitelje snježnog sporta i odlične glazbe očekuje nezaboravna zabava u novogodišnjem terminu od 24. prosinca 2013. do 4. siječnja 2014., te od 4. do 11. siječnja 2014.

U organizaciji Collegium Putovanja, mladi iz cijele regije ponovno će okupirati Francusku, a osim odličnih glazbenih večeri, apres ski partija i live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene, posjetitelje očekuju i cjelodnevni sportski i zabavni sadržaji.

Iako je ljeto još u punom jeku zima i skijanje ove godine dolaze brže nego ikad pa se preporuča da već sad osigurate svoje mjesto pod nebom francuskih Alpa gdje sport i zabava nikad ne prestaju. Više informacija o ovogodišnjem KnockOutu te kako doći do skijanja možete pronaći na www.knockoutsnowfestival.eu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.