Wellness Hotel Villa Magdalena 4*, Krapinske Toplice – mjesto čudesnog odmora

Hotel Villa Magdalena prvi je hotel kategorije 4* u Hrvatskom Zagorju, otvoren 2009. godine. Od starta hotel je nudio iskorak u ponudi hrvatskog turizma – luksuzni i jedinstven smještaj, vrhunsku gastronomiju te wellness doživljaj upotpunjen ljekovitom, termalnom vodom. Vrlo brzo je gastronomiju prepoznala struka te je hotel već 2010. godine ušao u prestižni vodič Gault Millau kao jedan od top restorana kontinentalne Hrvatske. Priča se širila i hrvatska struka koja prati kvalitetu u turističkim objektima je tri godine zaredom proglasila Hotel Villa Magdalena najboljim malim kontinentalnim hotelom (2012, 2013 i 2014. godine). Uz to hotel su pratile vrhunske recenzije i nagradne na poznatim booking i review portalima. Hotel je u startu imao 9 smještajnih jedinica gdje svaka smještajna jedinica ima jacuzzi s termalnom vodom u dnevnom boravku, nagrađivani pansionski i a-la-carte restoran, mali panoramski wellness sa saunama i whirlpoolom i mali vanjski, ljetni bazen.

Priča je podignuta na višu razinu ponude proširenjem hotela koje je završeno u lipnju 2017. godine. Hotel je kompletno obnovljen i proširen s:

  • 15 novih smještajnih jedinica – Spa Premium dvokrevetnih soba gdje svaka također ima jacuzzi s ljekovitom termalnom vodom u dnevnom boravku
  • Panoramska wellness oaza je proširena novim bazenom od INOXa, novim saunama i fitness prostorijom
  • Restoran i restoranska terasa je kompletno renovirana i proširena sukladno novim kapacitetima
  • U ponudi su dvije nove prostorije za seminare i manje kongrese koje se mogu spojiti u jednu veću ukupnog kapaciteta 70 osoba.

Gourmet doživljaj

Gastronomija hotela je oduvijek bila bitna značajka ponude gdje se posebno biraju sezonske namirnice te se od istih radi moderna prezentacija za koju je zaslužan chef Mislav Božić. Mislav Božić je svoj petogodišnje iskustvo iz restorana u Japanu prenio u prvi fine-dining restoran u Hrvatskom Zagorju.


Pansionski gosti dobivaju jedan poseban gourmet doživljaj gdje su večere u minimalno 5 slijedova, a svaki slijed pomno odabranih namirnica i odabranog načina pripreme svim osjetilima pruža jedan poseban doživljaj.

Restoran je najnagrađivaniji restoran u Hrvatskom Zagorju, a nositelj je višegodišnjih priznanja 100 najboljih restorana Hrvatske, top restorana Hrvatske prema izboru Dobri restorani, top restorana Hrvatske prema izboru Akademia, visokim ocjenama na TripAdvisoru.

Wellness doživljaj

Panoramska wellness oaza pruža svim gostima hotela jedinstveno mjesto opuštanja i uživanja u blagodatima ljekovitosti prirodne termalne vode. U ponudi su INOX unutarnji grijani bazen, ljetni vanjski bazen s hladnom vodom, finska i bio sauna, infra sauna i parna sauna, veliki izbor masaža i wellness i beauty tretmana, mali fitnes.

Tematski doživljaji

Hotel nudi bogati izbor tematskih paket aranžmana. Odaberite željeni doživljaj – romantika, wellness, gourmet, kultura ili aktivni odmor i na izbor imate nekoliko tematskih paketa koji će vam pružiti čaroban odmor u Hrvatskom Zagorju

Hotel se nalazi u centru Krapinskih Toplica, samo 45 km od Zagreba, 10 km od autoceste A2 Zagreb-Macelj.

U samom centru Krapinskih Toplica nalazi se najveći i najmoderniji zatvoreni vodeni park u Hrvatskoj. Okolica hotela pruža velik broj kulturni – dvoraca i muzeja, eno i gastro sadržaja – vinarija i seoskih domaćinstava.

Više informacija na linku

Tekst i fotografije: Wellness Hotel Villa Magdalena 4*