Wellness Orhidelia – ponovno najbolja u Sloveniji!

Već 7. godinu za redom Wellness Orhidelia u Termama Olimia dobila je nagradu “Naj wellness” u Sloveniji u kategoriji Turizam veliki

Oni koji su posjetili Orhideliju više ni ne pitaju zašto je ovaj wellness toliko poseban. Orhidelija oduševljava fantastičnom arhitekturom koja vas uranja u Vodeni svijet posebnih termalnih užitaka upotpunjen s prekrasnim saunama. Sve je povezano luksuznim dekorativnim detaljima koji vode u neku drugu dimenziju u kojoj sve staje, a osjetila i osjećaji dolaze na prvo mjesto. Wellness u dijalogu s prirodom pomaže u otkrivanju energije i moći življenja.

Harmonični sauna programi graniče s teatralnošću i uspostavljaju ravnotežu između zdravlja, ljepote i dobrog osjećaja, a posebno osmišljene tehnike i metode opuštanja i njege kreirane su prema individualnim zahtjevima gosta.

Wellness_Orhidelia_water_beds-web

Radijska postaja “Dobro jutro Slovenija” i turističko informativni portal www.dj-slovenija.si  već tradicionalno biraju Naj kupališta, Naj skijališta i Naj wellness-e. Zajedno s ocjenama žirija, uredničke ekipe Dobro jutro Slovenija i svih posjetitelja, proglašavaju one najbolje. O novostima i posebnostima posebnih destinacija izvještavaju putem različitih radijskih postaja čime šire prepoznatljivost pri čemu zdravstveni turizam u zadnjih nekoliko godina bilježi izraziti rast. Cilj akcije je širenje informacija o wellness načinu života i wellness ponudi Slovenije. Nagrada Naj wellness koju Wellness Orhidelija nosi već 7. godinu za redom potvrda je kontinuiranog razvoja na području wellness usluge i dokaz kako je svojom ponudom ispred ostalih. No, to je i još jedan razlog zašto se treba truditi još i više kako bi se u svakom pogledu opravdala laskava titula najboljih, ističu u Tremama Olimija i dodaju: “Zadnjih godina, uložili smo mnogo znanja i energije u kreiranje drugačije wellness ponude te ju nadogradili sa selfness značajem i time postali jedinstveni u Sloveniji, ne samo zato što njegujemo zdrav način života, već zato što i educiramo goste kako da promijene svoje navike, uspostave tjelesnu i duhovnu ravnotežu te unaprijede svoj stil života. Rezultat je NOVI JA – kvalitetniji i bolji život. Zadovoljstvo gosta naša je najveća nagrada“.

PR Lollipop