Wok by Matija i u Rijeci

Sve popularniji zagrebački chef, nekadašnji finalist gastroshowa Masterchef, Matija Nikolić, napravio je još jedan poslovni iskorak pa je tako u Adamićevoj ulici u Rijeci otvorena franšiza ovog izuzetno popularnog gastro kornera Wok by Matija.

Nakon vrlo uspješne zagrebačke priče u kojoj je Wok by Matija proglašen jednim od najboljih restorana brze hrane  u Zagrebu, želja ovog mladog poduzetnika je i Riječanima predstaviti sve čari wok specijaliteta.

Riječani su tako u svom gradu konačno dobili još jedan zanimljiv gastronomski koncept, ali i priliku da uz standardne restorane brze hrane uživaju u nekim novim, kvalitetnijim okusima. Poznat po svojoj kreativnosti Matija Nikolić sigurno će i u Rijeci kroz svoju franšizu pronaći zaljubljenike u Wok kuhinju, a svojim rješenjima i inovacijama obogatiti tamošnju gastro scenu.

U Rijeci će se 22. ožujka održati i službeno otvorenje franšize restorana Wok by Matija na kojem se očekuje veliki broj poznatih Riječana, ali i svih građana koji su s nestrpljenjem očekivali wok delicije u svom gradu.

P. R.