Wow gazirana voda u limenkama

Ukoliko tražite idealno osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana, Metro CC predstavlja novitet u ponudi koji osvaja okusom i ambalažom, a namiruje sve dnevne potrebe za energijom i osvježenjem.

Ako ste i vi od onih koji tijekom dana često posežu za tekućinom, predlažemo da isprobate nešto novo: Wow blago gaziranu vodu koja dolazi u četiri energetska okusa: limun, jabuka, jagoda i grožde te je dostupna u svim Metro veleprodajnim centrima. Konzumiranje vode od vitalne je važnosti za ljudsko zdravlje. Ona je sastavni dio većine stanica u našem tijelu, važna je za odvijanje niza tjelesnih funkcija, a unošenje dovoljnih količina vode nas štiti od brojnih bolesti te može poboljšati naš fizički izgled.

Wowje nova ljetna osvježavajuća i voćna alternativa za sve ljubitelje voda s okusom. Odličan je izbor za sve koji uživaju u svježini vode s okusom zrelog voća te koja osvaja svojim novim i zanimljivim izgledom. Zbog originalnog rješenja u obliku prozirne PVC limenke koja kod korisnika izaziva Wow efekt jer se kroz limenku može vidjeti, Wow vode predstavljaju jedinstveno rješenje koje možete ponuditi svojim prijateljima, kupcima ili gostima.

Wowvode s okusima pružaju nam potrebnu nadoknadu tekućine koja je iznimno važna tijekom ljetnih mjeseci. Izaberite stoga svoj omiljeni okus i uživajte u blagodatima ljeta i voća koje donosi voda Wow.

Metro