Xmas Wine Jam u Rougemarinu

Nadamo se da ste se oporavili od proteklih vinskih zbivanja jer je vrijeme za još jedan Urbani festival vinske kulture. Koncept je isti kao i prošli put – vino igra glavnu ulogu!

Wine Jam pozicionira vino kao životni stil šireg kruga urbane populacije jer, između ostaloga, vino spaja i s glazbom koju će vrtiti istinski winelover DJ Eddy Ramich.

Organizatori pozivaju već postojeću vinsku publiku, kojoj zahvaljuju što ih je prepoznala kao nešto novo i osvježavajuće, ali vrata vinskog svijeta otvaraju i novim sudionicima vinske scene – mladim vinarima i mladoj publici.
U tome je najveći potencijal i snaga Wine Jama.

Na Wine Jamu održanom 12. listopada kroz dan je procirkuliralo 400-tinjak veselih posjetitelja koji su uživali u ovom svježem vinskom konceptu.

Poruka Wine Jama ostaje ista: Vino je jednostavno i dijeli se prije svega na ona koja vam se sviđaju i ona koja vam se ne sviđaju. Uvjerite se da je vino zapravo katalizator međuljudskog odnosa! Mi ovdje promoviramo jedan novi vinski koncept- sparivanje vina s dragim ljudima.

Wine Jam će se održati u bistrou Rougemarin u Zagrebu,  u subotu 14. prosinca, od 17 do 22 sata, a ulaz je 75 kuna.

Sudjelovat će vinske kuće: Roxanich, Trapan, Galić, Misal, Korta Katarina, Zdjelarević, Franković, VK, Vino Budimir, Vinarija Zvonko Bogdan, Ščurek, Joannes Protner…

P. R.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.