Zagrebački Školarci finalisti Zlatnog ćevapa

Na zagrebačkome Jarunu tim Školarci, jednako kao i njihovi konkurenti Los chupacabros Tvrtka Kračuna, plasirali su se u finale 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec.

Uz njih su se natjecali još Tim Marka Bačeka, LK Pub Marka Milasa, Pančeki Roberta Hanžeka i Stari prijatelji Milke Maljevac.

Od samoga se početka isticala skupina skromnog naziva Školarci u sastavu Zlatan Zuhrić Zuhra, Mladen Horvat, Antimon i Damir Folnegović. U rezanju mesa, izradi smjese za ćevapčiće, mariniranju i začinjavanju ubrzo im se, kao moralna podrška, pridružio popularni voditelj Davor Dretar Drele pa ne čudi što se na livadi uz Malo jezero ubrzo sakupilo mnogo znatiželjnika koji su iz prve ruke željeli saznati kako se na terenskoj nastavi snalaze osebujni učenici ‘Večernje škole’.

Ostali natjecatelji bili su iznimno konkurentni Zuhri i ekipi, no to je najbolje pošlo za rukom timu Los chupacabros Tvrtka Kračuna. Oba tima zaradila su isti broj bodova u svim izazovima i poznavanju mesa, pa gastro-sudu u sastavu chefa Branka Ognjenovića, Domagoja Jakopovića Ribafishe te akademika kulinarstva Gojka Dragića nije nije bilo druge nego pozvati obje ekipe na još jedan obračun 28. lipnja na finalu u Zagrebu.

PIK