ZAVIRITE U BLAGDANSKU ČAROLIJU NEODOLJIVE ‘ČINKICE’

Popularna palačinkarnica oduševljava svojom čarobnom ponudom za najljepše doba godine

Duga povijest deserta koji svojom recepturom osvaja srca još od antičkog doba, omogućila je palačinkama da postanu i ostanu omiljena poslastica svake obitelji. Popularna ‘Činkica’ nastavila je pisati povijest svojim ukusnim, mekanim i neodoljivim činkicama, koje su je lansirale među jedne od najboljih palančinkarnica u Zagrebu. Bezbroj neodoljivih dodataka koji se mogu nadodati u mnogima najdraži desert – poput Nutelle, keksa, voća, bombona, raznih preljeva i čokoladica – idealna su pozivnica da uz simpatično i uvijek nasmijano osoblje napravite vlastitu,  maštovitu kombinaciju koja će osvojiti vaše nepce.

Najljepše doba godine koje upravo traje poslužilo je kao inspiracija za čarobno uređenje ‘Činkice’ koje svojom toplinom, božićnim lampicama i ukrasima pruža svakom gostu opuštenu atmosferu za uživanje s najdražim osobama i to na čak dvije adrese: Špansko – trg Ivana Kukuljevića 7 te u Dubravi – Avenija Dubrava 37.  Mladi i perspektivni vlasnici Sandi Hadžić, Petar Jerković i Mario Gavrić stvorili su malo, slatko carstvo u kojem vlada smijeh, ljubav i zajedništvo i na to su izrazito ponosni. Ideja im naravno ne nedostaje, tako ‘Činkica’ u svojoj ponudi nudi vrhunsku Lavazza kavu i besplatne kroasane svako jutro u kojima možete uživati uz najdraže dnevne novine ili časopise. Uskoro više neće biti isprike ni za preskočeni doručak, jer u ‘Činkicu’ dolaze ukusne pohane palačinke, tost i jaja za savršen početak dana.

Adventsko doba idealno je za odmak od užurbane svakodnevice i uživanje u krugu najdražih. Neka ‘Činkica’ postane savršeno utočište za druženje, opuštanje i uživanje u slasnim zalogajima.

PR: PR 365

Foto: Ivan Dabac