Završnica kvalifikacija Ožujsko kupa

Na završnici kvalifikacijskog turnira Ožujsko kupa u Sportskom centru Vrapče u Zagrebu, odigrane su završne malonogometne utakmice čiji će se pobjednici za korak približiti finalnom dvoboju za prvo mjesto najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj.

Naime, 7. lipnja ove godine na velikom finalu u Zadru, borit će se najbolji timovi iz 16 kvalifikacijskih turnira u cijeloj Hrvatskoj, a pobjednička momčad otputovat će u Brazil. Pobjednicima Ožujsko kupa, koji se održava petu godinu zaredom, u Brazilu će se pridružiti i najsretniji gledatelj, odnosno ukupni pobjednik natjecanja u stolnom nogometu koje se održava na svim kvalifikacijskim turnirima.

Podršku igračima ali i gledateljima dao je i ovogodišnji ambasador projekta Dario Šimić: ‘Oduševljen sam organizacijom Ožujsko kupa i mogućnošću da sudjelujem u njemu kako ambasador. Ovo je najbolji način promocije amaterskog sporta i užitak je gledati borbeno nadmetanje ekipa. Vjerujem da motiv nisu samo ove atraktivne nagrade koje pobjednici dobivaju jer se na terenu  vidi pravi sportski žar i ljepota druženja uz sport te mi je zadovoljstvo biti dio toga.’

Pragma