Žu-žu kockice za najluđu noć u godini

Ako ste ikada organizirali doček u svome domu znate koliko to može biti izazovno. Ipak, ono što svakog domaćina novogodišnje zabave najviše brine je što će pripremiti i poslužiti gostima. Kako bi što opuštenije ušli u Novu godinu, za istančana gurmanska nepca vaših gostiju pobrinuo se Ledo i to s ukusnim, jednostavnim i brzim zalogajima za najluđu noć u godini.

Žu-žu kockice iz Leda praktična su ideja za hranu koju će svi moći jesti jednom rukom, dok drugom drže čašu i nazdravljaju Novoj 2017. godini. Iza neobičnog naziva Žu-žu krije se smrznuti proizvod od lisnatog tijesta prekriven sa sezamom i spreman za pečenje. Okus i miris tradicionalnog lisnatog tijesta sada možete okusiti za svega 15 minuta što će se najbolje uklopiti u vremenski budžet kojeg imate za pripremu zabave.

Ispraćaj stare i dočekivanje nove godine tradicija je u cijelom svijetu, no različite kulture na drugačije načine prizivaju sreću, a većina rituala se okreće oko hrane kao ultimativnog simbola blagostanja. Osim što zahtijevaju malo vremena za pripremu, slane Žu-žu kockice savršen su „finger food“ za one koji nisu sigurni jesu li gladni ili nisu, a ipak bi nešto prizalogajili. Samo ih ispecite pred dolazak gostiju kako bi ih slasni lisnati zalogajčići dočekali topli i svježi. Također, odlično se slažu s raznim umacima i hladnim narescima, pri čemu osigurajte dovoljno papirnatih ubrusa jer su Žu-žu kockice najukusnije kada se jedu prstima.

Kad otkuca ponoć zgrabite ovo fino lisnato tijesto i uz Žu-žu kockice uđite u Novu godinu.

PR: 404