Feravino predstavlja Graševinu Dika nove berbe

Moderna etiketa na kojoj je stilizirano fazanovo pero najbolje simbolizira njezinu živost i lakoću, ali i slavonske šume koje okružuju vinograde u Feričancima. Graševina Dika, 2017., vino je za sve prigode

  Vesela i nasmijana. Idealna za podizanje raspoloženje, ali i opuštanje na kraju dana. Možete ju piti u društvu ili sami, zimi ili ljeti. Savršena u svečanim prigodama, kada trebate impresionirati partnere i klijente, odlično je piće dobrodošlice, a želite li razveseliti dragu osobu dobar je izbor za darivanje.

Graševina Dika, berbe 2017. Feravina, cvjetna je i mirisna, dobro strukturirana, skladnog tijela. Lijepe zelenkaste boje sa žućkastim odsjajem i mirisom srednjeg intenziteta koji nudi arome zelene jabuke i vinogradarske breskve te slojevite cvjetne note s dominacijom kamilice. U ustima topla, lijepa, zaokružena, skladna s laganom bademastom gorčinom na kraju i profinjenom mineralnošću.

Poslužite je na temperaturi od deset do 12 stupnjeva uz tjestenine, suhomesnate delicije, jela od bijelog mesa ili slatkovodne ribe… Ili nakon napornog dana natočite čašu i uživajte u mirisu i okusu slavonskih šuma.

 

PR: Lollipop