Istarska vinarija Arman Marijan Wines- u glavnoj je ulozi regionalne TV serije Tajne vinove loze

Produkcijska kuća Met Ro prepoznala je vinariju Arman Marijan Wines kao savršenu lokaciju za snimanje popularne TV serije Tajne vinove loze. Izbor ne iznenađuje, jer je riječ o slikovitom imanju okruženom vinogradima, smještenom u Vižinadi kraj Poreča s kojeg se pruža divan pogled na Jadransko more.

Štoviše, riječ je o više puta nagrađivanom obiteljskom gospodarstvu koje već godinama promišljeno gradi svoj image destinacije u kojoj se događa idealan spoj vinogradarske vještine i visoke kulture. Podrum vinarije mjesto je gdje se održavaju vrhunski jazz koncerti, živahni salsa party s kratkim plesnim tečajem za sve posjetitelje, izložbe raznih umjetnika te slični poslovni i privatni događaji. Primjerice, Yasuto Ohara, jedan od najboljih svjetskih jazz pijanista i Lior Attar, slavljeni australski kantautor, tu su održali svoj recital.

Tradicija uzgoja vinove loze na obiteljskom gospodarstvu Marijan Arman traje više od dva stoljeća. Poznati su po svojim vinima autohtonih i internacionalnih sorti koje predstavljaju u kušaonici u kojoj se može isprobati petnaestak različitih vina, uz razne istarske gastronomske delicije.

U trećoj sezoni serije Tajne vinove loze glumac Vojin Ćetković (u glavnoj ulozi – Vuk) kupuje vinariju u Istri (predočenu gospodarstvom Arman Marijan Wines) kako bi ispunio želju svojoj kćeri Anji (Vanja Nenadić). Osim vinarije, serija je snimana i na lokacijama u gradu Vrsaru i Limskom kanalu te na još nekoliko mjesta koja ističu ljepote istarskog krajolika u kojem su uživali brojni članovi produkcijskog tima, kao što je poznati filmski i televizijski redatelj Dejan Karaklajić i glumica Lucija Šerbedžija, među ostalima.

“Bila nam je iznimna čast i zadovoljstvo ugostiti renomiranu filmsku ekipu u našim lijepim vinogradima u kojima se spremamo na berbu od koje imamo velika očekivanja, usprkos klimatskim promjenama. Lijepo je biti destinacija iz mašte kreativaca sedme umjetnosti“, izjavila je Nina Arman Rickijević, voditeljica marketinga i prodaje vinarije Arman Marijan Wines

PINION LAB