ODRŽAN MOËT & CHANDON GRAND DAY

Moët & Chandon Grand Day, u Hrvatskoj se održao prošli vikend na nekoliko lokacija od Dubrovnika do Lošinja, a posebno atraktivan program odvijao se upravo u predivnom Dubrovniku, gdje su uživale i voditeljice Tatjana Jurić i Iva Šulentić.

 Dnevni dio programa, održao se na Banje Beach plaži uz posebno priređeni Moet ručak i kasnije vrhunskog DJ-a, te zabavni program uz more i pogled na Stari grad. Miva galerija vina, organizator Moet Grand Day-a  priredili su posebno iznenađenje za svoje uzvanike koji su organiziranom vožnjom žičarom odveli na Srđ odakle se uz šampanjske mjehuriće uživalo u nezaboravnom pogledu na grad. Noćni dio proslave Moët & Chandon Grand Day-a nastavio se u nezaobilaznom noćnom klubu Revelin, gdje se uz atraktivan svjetski muzičko-scenski nastup i program, druženje nastavilo u posebnoj Moët & Chandon atmosferi, a klub Revelin je još jednom dokazao status najboljeg noćnog kluba u Hrvatskoj.

Ove godine Moët & Chandon  preimenovan iz “Moët Party Day”-a  u još veći, ljepši i atraktivniji Moët & Chandon Grand Day koji se slavi u više od 80 zemalja. Raznoliki dnevni i noćni program, uz Moët & Chandon  mjehuriće i podizanje čaše slavlju i obilježavanju posebnih trenutaka u životu.

Od 1743 godine Moët & Chandon je oduvijek glavni „gospodar“ u osmišljavanju kreativnih evenata i nezaboravnih trenutaka slavlja i proslava. Posebna inspiracija nalazi se upravo u piramidi koja je postala već svjetski dio tradicije Moet & Chandona.

Moët & Chandon slavi uzbuđenje života! Svake sekunde širom svijeta otvara se boca šampanjca, a Moët & Chandon zna da je svaka sekunda iskustvo, a svako iskustvo je #moetmoment.

PR: Miva