Vinart Grand Tasting oduševio konceptom i atmosferom

Uspješno održan drugi po redu Vinart Grand Tasting, koji je postao jednim od najprestižnijih vinskih manifestacija u Hrvatskoj.

Vinart Grand Tasting na jednom je mjestu okupio stotinjak probranih vinara iz Hrvatske i dvadeset iz inozemstva. Odabrani vinari predstavili su svoja vina,

Benvenuti, Tomaz

vinarije ali  i vinske regije, a posjetitelji su imali priliku, u atraktivnom ambijentu prostora Laube,  kušati rijetka arhivska te cijenjena svjetska vina.

Sva su izložena vina kupcima bila dostupna u Pop Up Vinoteci kako bi posjetitelji mogli i kupiti vino koje im se najviše svidjelo.

Cuj

Dvodnevna vinska manifestacija i ove je godine u Laubu privukla izniman broj  posjetitelja iz cijele regije.  U prvom redu profesionalce, ugostitelje i sommeliere, ali i vinoljupce amatere te vinske entuzijaste.

Agris

„Zamislili smo Vinart Grand Tasting kao mjesto na kojem se jednom godišnje okupe svi vinski profesionalci i ljubitelji finih vina. Na kojem će jedni odabrati vina za svoje restorane i trgovine, a drugi popuniti kućnu arhivu s onima koja su ih posebno dojmila“, istaknuo je Saša Špiranec, autor koncepta i organizator manifestacije.

Prošlogodišnji Vinart Grand Tasting privukao je mnoštvo posjetitelja na

Tomac

koje je ostavio i više nego pozitivan dojam. A ova godina potvrdila je status Grand Tastinga na regionalnoj vinskoj sceni.

Vinart Grand Tastingu u Laubi, prethodio će čitav niz događanja i atraktivnih radionica s aktualnim temama iz vinskog svijeta. Različite teme, razni predavači i gosti te kušanje velikog broja izvrsnih domaćih i stranih vina.

PR: Vinart

Fotografija: Rene Karaman