Vinoskop za zaljubljene

Nema te večere koju butelja dobrog istarskog vina neće pretvoriti u pravi romantični doživljaj. U društvu ili sami, svejedno je…

Od ljubavi nema moćnije sile. U vama budi pozitivne emocije, čini vas boljim čovjekom, nemoguće postaje moguće, život gledate kroz ružičaste naočale. Zbog toga je vrijedi slaviti barem jedan dan u godini s onima koje volite i to uz butelju najboljeg vina. Ako ste u dilemi i ne znate koje vino odabrati, evo naših prijedloga.

Za mlade parove

Za mlade parove mlado vino. Opustit će vas, zagrijati obraze i razvezati jezik. Malvazija Kabola 2019. sjajan je odabir uz tjestenine, rižote i sitne zalogajčiće od pršuta. Kristalno bistra, djelomično gusta, idealne svježine, miriše na cvjetove bagrema, svježe jabuke, korice i listove limete. Ugodne mineralnosti i srednjeg tijela, intenzivnog i trajnog okusa,  s notama breskve na aftertasteu… Idealna za pijuckanje.

Za duge veze

Ako ste u dugoj vezi, za vas nema iznenađenja. Točno znate što tražite od partnera i što vam on pruža. Pretrpani obavezama u svakodnevici, Dan zaljubljenih je savršeno vrijeme da uz večeru otvorite Malvaziju Amfora Kabola, pravi vinski klasik i uživate u svakom gutljaju s onim kojeg volite. Odlično paše uz konkretna jela od ribe i mesa, miriše na kompot od dunja, suhu paprat, zvjezdani anis, vaniliju i aromatično bilje. Suha, topla, mekana, s druge strane idealne svježine, izvrsne mineralnosti i punog tijela, s notom maslaca, zrele breskve i gorčinom badema na aftertasteu… Kompleksno, poput vaše veze. 

Za samce i one koji znaju što žele

Za vas nema kompromisa. Navikli ste da sve bude po vašem! Ne padate na sladunjave priče, snažnog ste karaktera i isto to tražite od drugih. Za vas je idealan izbor Teran Amfora Kabola duboke rubin boje, bistar i gust. Nudi note bobičastog voća s dominantnom borovnicom, potom vanilijom i tamnom čokoladom, slijedi cedrovina i na kraju koža. Suho, djelomično toplo i mekano, puno svježine i izbornih sortnih aroma, savršeno uravnoteženo, s notom suhe šljive na aftertasteu. Najbolji partner na Dan zaljubljenih. Stvoren za uživanje!

Za istinske hedoniste U paru ili ne, život je za vas pjesma. Istinski uživate u svakom danu i pravi ste hedonist. Nije vam važno s kim slavite, važno vam je da slavite. Za vas je kao stvoren zavodljiv slatki Muškat Dolce Kabola od prosušenih bobica, jantarne boje i intenzivnog okusa. Miriše na pečene dunje, livadni med, suhe smokve, marelice i neodoljivu notu karamele. Paše uz čokoladni souffle ili tvrde sireve… Bit će to užitak za pamćenje. Čista sreća! 

Lollipop