Održan kulinarski show u City Centeru one West

NA VIDJELO IZAŠLI SVI TAJNI SASTOJCI LUKINOG KUHANJA!

Grundig, jedan od vodećih svjetskih proizvođača zabavne elektronike i kućanskih uređaja, u prostoru  shopping centra City Center one West Zagreb, organizirao je kulinarski showtijekom kojega su posjetitelji Centra imali priliku upoznati funkcionalnost i profinjeni dizajnGrundig proizvoda.  Originalne gastro delicije gostima Centra pripremao je istinski zaljubljenik u kuhanje LUKA NIŽETIĆ, a za ugodnu atmosferu na tom zanimljivom kulinarskom događanju pobrinula se voditeljica MARIJANA BATINIĆ.

img_5686

Zaljubljenost u kuhanje Luku čini vrhunskim kuharom što je još jednom potvrdio zanimljivim odabirom jela koja su se mogla isprobati tijekom Grunding kulinarskog showa. Jelovnik koji je oduševio publiku sastojao se od rižota sa šafranom, avokada s lososom, juhe od bundeve i kima, te pohane piletine s kremom od celera. Luka je tijekom kuhanja ipak otkrio većinu tajnih sastojaka ovih jela i dokazao da bez prave strasti prema kuhanju nema ni dobrih jela, kao što ih nema ni bez kvalitetnih uređajapoput inovativnihGrundigovih kućanskih uređaja.

GRUNDIG pećnice svestrane su u pripremanju slasnih jela, štede vrijeme i energiju. U njima se istodobno mogu ispeći tri različita jela s različitim trajanjem pripreme, na različitim temperaturama, bez miješanja mirisa i okusa. Uz iznimnu energetsku učinkovitost i optimalnu temperaturu, u GRUNDIG hladnjacima namirnice ostaju svježe do tri puta duže, a voće i povrćeduže zadržavaju prijeko potrebne vitamine i hranjive sastojke. Prvak u uštedi energije i vode definitivno je GRUNDIG perilica posuđa, koja čuva okoliš i jednostavno se čisti.

Grundigje već punih 70 godina prepoznatljiva robna marka diljem Europe. Zahvaljujući nedavnom uvođenju kompletnog programa visoko kvalitetne bijele tehnike, GRUNDIG je postao jedini europski proizvođač potrošačke elektronike koji nudi cjelokupan asortiman kućanskih uređaja.

PR: Akterpublic