Vaše e-mail adrese

Magazin www.menu.hr pohranjuje vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa na našu newsletter listu.

Magazin www.menu.hr koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera. i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovim web stranicama.

Specijalne obavijesti putem newslettera

Uz naše redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, mi ćemo biti slobodni poslati vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi vam mogla koristiti, a to mogu biti i oglasne poruke ili komercijalne poruke.

 Ispisivanje s mailing liste

U našoj newsletter listi ispisivanje iz mailing lista ili izmjena korisničkih podataka je vrlo jednostavna. Dovoljno je da potražite link izmjena podataka koji se nalazi pri dnu našeg newslettera.

Vaša poštanska adresa

Vaše podatke o adresi stanovanja koristimo isključivo kako bismo vam poslali dar koju ste osvojili u rubrici Menu daruje.Vaši podaci o stanovanju brišu se odmah nakon dostave dara, i nikada ih nećemo prodati, posuditi ili dati na korištenje trećim osobama.