TVOJE JE TVOJE NOVO MJESTO ZA DOBAR UKUS

U srcu zagrebačke Design District zone poznata arhitektica Boška Bahtijarević otvorila je concept store naziva Tvoje

U srcu zagrebačke Design District zone arhitektica Boška Bahtijarević, poznata po svom stilu i istančanom osjećaju za lijepo, otvorila je concept store pod nazivom Tvoje. Smještanjem tik do kultne Bookse i Program Bara u Martićevoj 14f, concept store Tvoje daje naslutiti kako se radi o novom omiljenom mjestu zagrebačke kreativne i urbane scene.

Sve lijepo može biti Tvoje

Boška živi za estetiku. Ova iskusna arhitektica, dizajnerica interijera i floristica je svoj concept store Tvoje zamislila kao platformu za savjetovanje i uređenje interijera te styling s naglaskom na dekorativno. Pravo mjesto za sve koji uređuju novi ili preuređuju svoj trenutni stan ili ured, a žele to učiniti s puno ukusa.

Uz predivne dodatke za dom, sve Zagrepčane koji teže estetici obradovat će i dizajn cvijeća koji Boška radi sama. Bilo da kupujete jedan od njezinih jedinstvenih buketa i cvjetnih aranžmana na poklon ili za sebe, možete ih ponijeti u interesantnim vazama iz trgovine i tako u trenu podići izgled svakog doma ili ureda.

Dobar ukus u Martićevoj

Concept store Tvoje u ponudi, osim cvijeća, ima i detalje za dom. Asortiman će se konstantno nadopunjavati i mijenjati, a trenutno u dućanu Tvoje možete pronaći stvarčice koje potpisuju interesantni svjetski i poneki hrvatski brendovi:

 • Serax –  belgijski proizvođač koji ima funkcionalne, inovativne i pristupačne detalje za interijere, za kojeg dizajniraju poznati belgijski i svjetski dizajneri. Svakako provjerite njihove keramičke i staklene vaze te stolnu keramiku.
 • Nkuku –  britanski brend inspiriran obrtima i obrtnicima diljem svijeta. Široj publici nudi novi dizajn predmeta za dom poput ogledala, okvira, teglica, vaza.
 • Chabi Chic Morroco, brand koji donosi  priču o dvije Francuskinje koje su se preselile u Maroko i osnovale brend koji je autentičan, chic i trendy i koji crpi inspiraciju iz bogate marokanske tradicije. Svakako obratite pažnju na njihovu stolnu dekorativnu keramiku i ukrase za kuću.
 • Bed and Philosophy –  francuski brend lanenih i pamučnih proizvoda. Tu su jastuci, stolnjaci, krpe, tepisi i ručnici.
 • Madam Stoltz –  danski brend stvari za interijer poput žičanih lampa i lanterna, vaza i jastuka.
 • Original Home – nizozemski brend socijalnog naglaska koji proizvodi svijeće i dekoracije s porukom te dio prihoda daje u nerazvijene zemlje s kojima surađuje u izradi svojih proizvoda.
 • Paju design – belgijski brend mirisnih svijeća za unutarnje i vanjsko korištenje u ručno rađenoj keramici predivnog dizajna koja, nakon što ste potrošili svijeće, ostaje u daljnjoj upotrebi.
 • Bougie Wabi Sabi – francuski brend mirisnih svijeća, sprejeva za dom i difuzora, ručne izrade, od soje s eko certifikatima.
 • Magic Linen – latvijski brend lanenih proizvoda: stolnjaka, ručnika i posteljine u bogatoj paleti boja s eko certifikatom.
 • Ann fi – nudi šarmantne finske krpice za brisanje u raznim bojama.
 • Synthesis – hrvatski brend koji proizvodi unikatne stvari od betona – od posuda do lampi. Autor je  hrvatski arhitekt Jurica Huljev.
 • Atelier Nataša Ninić koji donosi predivnu ručno rađenu hrvatsku keramiku istančanog dizajna.
 • Mojati  hrvatski brend narukvica od pleksiglasa, a posebno je divna nova narukvica koja predstavlja hommage Zagrebačkoj katedrali.
 • Lancaster and Cornish – engleski brend svilenih ručno rađenih i bojanih traka za bukete i vjenčanja koja svakoj svečanosti daje notu otmjenosti i stila.

Iskoristite dugo toplo ljeto u gradu za unošenje boje, vedrine i dobrog osjećaja u vlastiti prostor. Odaberite nešto lijepo za sebe, svoj dom ili dragu osobu i prepustite se ljepoti življenja.

Boškine cvjetne aranžmane možete naručiti i putem novog trendy web shopa Dva srca i kuhača, a koji na jednom mjestu nudi sve za potpuni gastro užitak, pa tako i predivne i uvijek drugačije bukete koji će upotpuniti i obogatiti baš svaki stol ili prostor.

ALERT