Gdje jesti nakon blagdana?

Nakon blagdana svima nama potreban je reset. Tako i našem organizmu, jer odojak, janjetina, francuska salata, suhomesnati proizvodi, alkohol i kolači učinili su svoje. Iza nas su blagdani, kada htjeli mi to ili ne, više jedemo, više pijemo, a manje spavamo. Sve to ostavlja traga na našem organizmu, koji žudi za detoksikacijom.

Zato pravac PUNKT- mali simpatični bistro u Koranskoj 1 – punkt za fino jelo, dobar osjećaj i imunitet!

Ova mirisna priča o ukusnim sezonskim jelima započela je prije godinu dana na zagrebačkoj Martinovki, na adresi Koranska 1, u prolazu. Ovdje svakodnevno do 15 sati možete pojesti ukusno pripremljeno sezonsko jelo od provjerenih namirnica

„Naša ideja je svima pripremiti fino sezonsko jelo na žlicu koristeći isključivo namirnice visoke kvalitete. Svježe sezonsko povrće najčešće je iz organskog uzgoja od kumica s placa  na Trešnjevci, za meso i ribu brinemo da su najviše kvalitete, visokokvalitetne žitarice i mahunarke nabavljamo od domaćih proizvođača – nastojimo birati cjelovite žitarice jer najbolje drže visoku razinu energije tijekom cijelog dana, a sve zajedno bez kemijskih začina i pojačivača okusa!”- kaže Ivana Trobentar, jedna od osnivačica Punkta.

Ovdje ćete na DETOX SIJEČANJSKOM JELOVNIKU pronaći gastro tople dragulje kao što su gusta juha od čičoke i poriluka, ajngemahtec s pirovim noklicama, juhe bogate korjenastim povrćem, različita variva od mahunarki, žitarica i povrća. Petkom se jede pasta e ceci s kozicama, a kažu kako su pripremili i utorak posvećen zimskom jelu od heljde i zelja jer brinu o našem i svom imunitetu. Sva njihova peciva su beskvasna i pripremljena od ekološkog bijelog pirovog brašna, uz dodatak zobenih pahuljica, kukuruznog brašna, heljde, jogurta, maka i slično.

Punkt je ideja mama koje su htjele najzdravije za svoju obitelj! Zato pravac Koranska 1!

Mjesečni menu možete pratiti na fb profilu https://www.facebook.com/PUNKTzagreb,

insta profilu https://www.instagram.com/punktstreetfoodanddrinks/ ili na stranici https://punktzagreb.eatbu.hr/?lang=en.

PUNKT Street food & drinks