RADIONICE U MJESECU SVIBNJU: MODERNI TARTOVI i ŠTRUKLI

04.05. UTORAK u 18.00 sati

PROLJETNI TART S KREMOM OD BOROVNICA,  NARANČE I CIMETA

                 (RAW CAKE) TART KOJI SE NE PEČE

Podloga s hrskavim mrvicama i maslacem te kremom od mariniranih borovnica, dekorirana Meringom s narančom na moderan način

Cijena 450,00 kn

05.05 SRIJEDA  u 18.00 sati

ZAGORSKI ŠTRUKLI  NA DVA NAČINA

  • Izrada domaćeg vučenog tijesta.
  • Punjenje nadjevom od sira te zapečeni u bogatom umaku od vrhnja
  • Kuhani štrukli preliveni preprženim krušnim mrvicama i maslacem.

Cijena 400,00 kn

06.05 ČETVRTAK u 18.00 sati

FRAISER TART S JAGODAMA, DIPLOMAT KREMOM OD VANILIJE TE DISKOM OD BIJELE ČOKOLADE (Francuski tradicionalni desert s jagodama)

  • Izrada biskvitne Jaconda podloge
  • Diplomat krema obogaćena sjemenkama vanilije i dekorirana sviježim jagodama te diskom od bijele čokolade

Cijena 450,00 kn

11. i 12.05. UTORAK I SRIJEDA DVODNEVNA RADIONICA u 18.00 sati

ANANAS, KOKOS, LIMETA ENTREMENTS  S MIRROR GLAZE

  • Izrada kreme, želea te podloge
  • Izrada Mirror glaze (staklene glazure )

–    Dekoriranje individualnog deserta modernim trendovima u slastičarstvu

–    Gluten free slastica

Cijena 550,00 kn

14.05 PETAK u 18.00 sati

TART S VIŠNJAMA,CRNOM ČOKOLADOM I MARASCINOM (Desert bez pečenja)

  • Izrada čokoladne podloge koja se ne peče
  • Izrada punjenja s kremom od višanja i Maraschina
  • Dekoracija ušećerenim čokoladnim trešnjama i Chantily kremom od naranče.

Cijena 450,00 kn

Mirjana Špoljar i Željka Karaman

Sweet lab d.o.o.

Remetinečka cesta 75 c

10020 Zagreb

T:     098/ 99 49 423

M:   info@sweet-lab.hr

www.sweet-lab.hr

Sweet lab

Fotografija: Rene Karaman