04.05. UTORAK u 18.00 sati
PROLJETNI TART S KREMOM OD BOROVNICA, NARANČE I CIMETA
(RAW CAKE) TART KOJI SE NE PEČE
Podloga s hrskavim mrvicama i maslacem te kremom od mariniranih borovnica, dekorirana Meringom s narančom na moderan način
Cijena 450,00 kn
05.05 SRIJEDA u 18.00 sati
ZAGORSKI ŠTRUKLI NA DVA NAČINA
- Izrada domaćeg vučenog tijesta.
- Punjenje nadjevom od sira te zapečeni u bogatom umaku od vrhnja
- Kuhani štrukli preliveni preprženim krušnim mrvicama i maslacem.
Cijena 400,00 kn
06.05 ČETVRTAK u 18.00 sati
FRAISER TART S JAGODAMA, DIPLOMAT KREMOM OD VANILIJE TE DISKOM OD BIJELE ČOKOLADE (Francuski tradicionalni desert s jagodama)
- Izrada biskvitne Jaconda podloge
- Diplomat krema obogaćena sjemenkama vanilije i dekorirana sviježim jagodama te diskom od bijele čokolade
Cijena 450,00 kn
11. i 12.05. UTORAK I SRIJEDA DVODNEVNA RADIONICA u 18.00 sati
ANANAS, KOKOS, LIMETA ENTREMENTS S MIRROR GLAZE
- Izrada kreme, želea te podloge
- Izrada Mirror glaze (staklene glazure )
– Dekoriranje individualnog deserta modernim trendovima u slastičarstvu
– Gluten free slastica
Cijena 550,00 kn
14.05 PETAK u 18.00 sati
TART S VIŠNJAMA,CRNOM ČOKOLADOM I MARASCINOM (Desert bez pečenja)
- Izrada čokoladne podloge koja se ne peče
- Izrada punjenja s kremom od višanja i Maraschina
- Dekoracija ušećerenim čokoladnim trešnjama i Chantily kremom od naranče.
Cijena 450,00 kn
Sweet lab
Fotografija: Rene Karaman