Besplatna mobilna aplikacija bestCroatia

Hrvatski turizam i dalje pretežito nudi sunce, more, plaže i prirodne ljepot, ali je to ipak najpoznatija gospodarska grana u Hrvatskoj prema 59% građana koji su sudjelovali u IPSOS-ovom istraživanju za portal www.vikendplaner.info. Visoke cijene smještaja i gastro ponude, te nedovoljno dodatnih sadržaja, i dalje su najveći  nedostaci hrvatskog turizma.

Rezultati istraživanja su dostupni na portalu www.najboljeuhrvatskoj.info i na mobilnoj aplikaciji bestCroatia, koja je besplatni GPS turistički vodič za iPhone i Androidmobitele, planer i foto album putovanja s preko 3.500 atrakcija!

Projekt ‘Najbolje u Hrvatskoj – izabrali građani’ već četvrtu godinu zaredom daje preporuke građana Hrvatske što je najbolje u svakoj pojedinoj županiji Lijepe naše, što pokazati i čime se pohvaliti turistima. Ovim projektom dana je mogućnost. da upravo građani svojim glasovima izaberu i predlože što sve smatraju najboljim u svojoj županiji, odnosno na području kojeg najbolje poznaju i na kojem žive.

Mobilna aplikacija bestCroatia, koju je do sada preuzelo više od 19.000 korisnika, ima preko 3.500 atrakcija i radi off line (osim kad koristi Google maps). To je trenutačno najpotpunija i informacijski najopsežnija turistička mobilna aplikacija za Hrvatsku. Iz aplikacije je moguće nazvati i rezervirati stol u restoranu ili sobu u hotelu, poslati mail i vidjeti web stranicu atrakcije, poslati komentar i sugestiju… Moguće je i slanje e-razglednica, turističkih mailova, komuniciranje putem društvenih mreža (twitter, facebook)… Svaka atrakcija ima link na portal www.vikendplaner.info koji daje ideje za savršen vikend.

U sljedećih 30 dana možete besplatno preuzeti mobilnu aplikaciju bestCroatia na hrvatskom ili engleskom jeziku:
https://itunes.apple.com/hr/app/best-croatia/id521222493?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abak.nuh